🔵 ÚSPEŠNÉ ZÁSAHY MESTSKEJ POLÍCIE 🔵 🔹 Víkendové dni priniesli niekoľko úspešných zákrokov príslušníkov popradskej mestskej polí…

🔵 ÚSPEŠNÉ ZÁSAHY MESTSKEJ POLÍCIE 🔵

🔹 Víkendové dni priniesli niekoľko úspešných zákrokov príslušníkov popradskej mestskej polície. Už v piatok pred polnocou prijala MsP na tiesňovú linku 159 oznámenie o bitke troch osôb pred NC Forum. Po príchode hliadky na miesto bola už jedna osoba zadržaná pracovníkmi SBS nákupného centra. Druhého podozrivého hliadka MsP prenasledovala a nakoniec aj zadržala na úteku pri Výkriku.

🔹 Dvaja 15 roční napadli 18 ročného tínedžera, o ktorom sa domnievali, že im ukradol mobil. Všetci boli pod vplyvom alkoholu. Pre dôvodné podozrenie zo spáchania prečinu výtržníctva prevzali zadržané osoby príslušníci obvodného oddelenia štátnej polície.

🔹„Aj tento prípad svedčí o tom, že pokiaľ je mestská polícia kontaktovaná na tiesňovú linku 159 bezprostredne v čase, keď dochádza k páchaniu protispoločenskej činnosti, vie okamžite prijať efektívne kroky smerujúce k zadržaniu páchateľov,“ povedal náčelník Mestskej polície Poprad Marián Gardoš.

🔹 V nedeľu prijala MsP telefonickú žiadosť z operačného strediska 112 o zásah na sídlisku Juh, kde mala skolabovať 80 ročná žena. Po príchode na miesto hliadka našla osobu v bezvedomí, ktorá nedýchala. Jeden člen hliadky začal okamžite s ručnou masážou srdca a druhý pripravoval AED k použitiu. Ručnou masážou sa však podarilo ženu oživiť, začala dýchať, takže AED už nebolo potrebné použiť. Po stabilizovaní bola staršia pani prevezená posádkou RZP do nemocnice.

Autor správy, foto a správu publikoval Poprad – oficiálna stránka mesta on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *