📰 Denník SME dnes opäť prináša pravidelnú prílohu našich divadelných novín SME NÁRODNÉ! 🤗 🎭 Dočítate sa v nej o pripravovanej…

📰 Denník SME dnes opäť prináša pravidelnú prílohu našich divadelných novín SME NÁRODNÉ! 🤗

🎭 Dočítate sa v nej o pripravovanej inscenácii Činohry SND Malé ženy v réžii Mariána Amslera, ktorá je adaptáciou rovnomenného slávneho románu Louisy May Alcottovej.

🎼 Dozviete sa tiež, že posledný mesiac divadelnej sezóny 2022/23 bude v Opere SND v znamení dvoch kľúčových diel jedného z najväčších operných skladateľov dejín Giuseppe Verdiho. V prvej polovici júna si budete môcť vychutnať inscenáciu opery Aida v réžii Pavla Smolíka a druhým očakávaným titulom bude La traviata, ktorý inscenačne pripravil mladý taliansky tím pod vedením režiséra Roberta Catalana.

🩰 Balet SND vám na záver aktuálnej sezóny ponúkne inšpirujúcu fúziu módy a progresívnych tanečných diel v podobe predstavenia Fashion Ballet ’23, nadväzujúceho na úspešný pilotný ročník.

Prajeme vám príjemné čítanie! 😉
ℹ️ Celý júnový program nájdete tu 👉 bit.ly/program_JUN.

Autor správy, foto a správu publikoval Slovenské národné divadlo on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *