Photos from Bratislava – Nové Mesto’s post

🎼ORCHESTER VOJENSKEJ HUDBY POTEŠIL SENIOROV🎼

🎺V rámci Mesiaca úcty k starším sme pre našich seniorov pripravili špeciálnu hudobnú lahôdku v Stredisku kultúry na Vajnorskej. Počas slávnostného popoludnia si mohli vychutnať skutočne skvelý koncert orchestra Vojenskej hudby Ozbrojených síl Slovenskej republiky, ktorý sprevádzali talentované speváčky Ľubica Špačková a Mirka Záhumenská.

📯Orchester Vojenskej hudby je vždy garanciou doslova ohromujúceho zážitku – Ennio Morricone, Hana Hegerová či Tina Turner a hity mnohých iných hviezd v ich prevedení, to je kultúrny skvost, na ktorý budú seniori iste dlho spomínať.

📣Starosta Matúš Čupka sa stará o Nové Mesto, vicestarostka Marianna Mašátová a vicestarosta Pavol Troiak – Nové Mesto poďakovali seniorom za ich celoživotnú prácu, občiansku angažovanosť aj láskavú múdrosť, ktorú odovzdávajú ďalším generáciám.

🌷Po koncerte dostal každý účastník pozornosť v podobe kvietku, aj drobné pohostenie. Sme veľmi radi, že sme mohli našim seniorom v rámci tohto mesiaca venovať aj takéto výnimočné popoludnie plné hudby, spomienok a srdečných stretnutí.

🙏Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii tohto krásneho podujatia, a tešíme sa na ďalšie spoločné stretnutia!

Autor správy, foto a správu publikoval Bratislava – Nové Mesto on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *