Photos from Polícia SR – Bratislavský kraj’s post

POČAS TRÉNINGU V PRÍRODE NAŠIEL MUNÍCIU
JEJ NÁLEZ IHNEĎ OZNÁMIL 👌

➡ Počas včerajšieho dňa policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III intenzívne pátrali v lokalite Železnej studničky po munícii. Jej nájdenie nám oznámil na linku 158 občan, ktorý ju počas kondičného tréningu spozoroval zapichnutú v padnutom strome.

👮 Policajná hliadka po viacerých pokusoch o lokalizáciu miesta nálezu napokon počas pátrania v lese, objavila na kmeni stromu machom obrastený delostrelecký granát.

💥 Na miesto sa následne presunul pyrotechnik, ktorý po kontrole oznámil, že ide o delostrelecký protipancierový granát nemeckej výroby z obdobia 2. sv. vojny. Pyrotechnik PPÚ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave nález zaistil a previezol na bezpečné miesto.

⚠️ Verejnosti opäť pripomíname, aby v prípade nájdenia munície a neznámych pyrotechnických predmetov, u ktorých majú podozrenie, že môže ísť o nebezpečný predmet v žiadnom prípade nimi nemanipulovali, a ich nájdenie oznámili na linke 158.

Autor správy, foto a správu publikoval Polícia SR – Bratislavský kraj on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *