💚 KONFERENCIA KLIMATICKY ODOLNEJŠIE MESTÁ 2024: DVA DNI PLNÉ PREDNÁŠOK ODBORNÍKOV Z CELÉHO SVETA

💚 KONFERENCIA KLIMATICKY ODOLNEJŠIE MESTÁ 2024: DVA DNI PLNÉ PREDNÁŠOK ODBORNÍKOV Z CELÉHO SVETA

Prednášky od spíkrov z USA, Nového Zélandu, Belgicka, Dánska, Švédska, Českej Republiky a Slovenska.

🔔 Posledné roky sa stupňujú extrémne prejavy zmeny klímy – dlhodobé suchá, obrovské horúčavy, či prívalové dažde, ktoré spôsobujú čoraz častejšie povodne a škody na majetku a zdraví. Na tieto negatívne javy potrebujeme mestá pripraviť a spraviť ich odolnejšími.

👀 Na konferencii získate prehľad o najnovších postupoch a prípadových štúdiách v oblasti zelených budov, adaptácie či drevostavieb. Dozviete sa, ako pristupovať k manažmentu zrážkových vôd, predchádzať povodniam a budovať zelenomodrú infraštruktúru v mestách. Zaujímavé informácie o zelených strechách a zelených stenách a ich kombinácii s fotovoltikou, pasívnych budovách či drevostavbách pripravených na klimatickú zmenu.

👋 Zvýhodnené vstupenky pre členov asociácií pre zelené strechy, Slovenskú komoru architektov, Zväz spracovateľov dreva, Slovenská asociácia facility managementu, Cech strechárov, Slovenská komora stavebných inžinierov, vládny, municipálny a akademický sektor.

Autor správy a foto Bratislavský kraj on Facebook V prípade, že ste zaznamenali chybu v príspevku prosím kontaktujte nás cez formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *