ZMIZNE ALEBO NEZMIZNE ELEKTRICKÉ VEDENIE PONAD DRAŽDIAK?

ZMIZNE ALEBO NEZMIZNE ELEKTRICKÉ VEDENIE PONAD DRAŽDIAK? ⚡🤔

Už dnes máte možnosť zapojiť sa do verejnej diskusie k prekládke elektrického vedenia na Veľkom Draždiaku. Ak vám záleží na budúcnosti tejto obľúbenej rekreačnej zóny, neváhajte a príďte diskutovať s odborníkmi a vedením našej mestskej časti.

🗣 Teší sa na vás starosta Ján Hrčka – PRE Petržalku a vicestarosta Jan Karman .

📅 **Kedy?** Pondelok 14. októbra 2024, 18:00 – 20:00
🏢 **Kde?** Dom kultúry Lúky, Vígľašská 1

Máte otázky? Priestor dostanete vy osobne, alebo môžete využiť platformu 👉 https://www.slido.com/ s kódom #prekladka.

Nemôžete prísť osobne? Sledujte diskusiu **online** na našom YouTube kanáli! Všetky detaily a link nájdete tu 👉 https://www.youtube.com/live/ROht2oJsmHM?feature=shared

Viac informácií o prekládke vedenia nájdete aj na https://www.PETRZALKA.sk/prekladka

Ďakujeme, že sa zaujímate o verejné dianie spolu s nami!

ZMIZNE ALEBO NEZMIZNE ELEKTRICKÉ VEDENIE PONAD DRAŽDIAK? ⚡🤔 PRÍĎTE NA VEREJNÉ PREROKOVANIE – UŽ DNES NA LÚKACH👇

Prvá zo série Verejné diskusie k prekládke vedenia na Veľkom Draždiaku je tu. Dámy a páni, ak vám na našej najobľúbenejšej rekreačnej lokalite záleží, príďte už dnes verejne diskutovať s tými najpovolanejšími. Teší sa na vás starosta Ján Hrčka i vicestarosta Jan Karman.

KEDY?

⏰ pondelok 14. októbra 2024, 18:00 – 20:00;

KDE?

🏢 Dom kultúry Lúky na Vígľašskej 1.

Priestor na otázky či podnety dostanete aj vy. Svoje otázky budú môcť klásť nielen osobne diváci v publiku, ale využiť tiež budete môcť známu platformu 👉 https://www.SLIDO.com/. Stačí zadať #prekladka.

Že nemôžete prísť, ale radi by ste si prerokovanie pozreli ONLINE? Žiadny problém, zapnite si 🎥 LIVE STREAM, ktorý budeme vysielať cez náš oficiálny YouTube kanál 👉 https://www.youtube.com/live/ROht2oJsmHM?feature=shared. Samozrejme, vítané sú i otázky, ktoré nám môžete klásť cez Slido z pohodlia vašej obývačky. ĎAKUJEME, že sa o veci verejné zaujímate spolu s nami. VIAC INFO v udalosti ⬇️ alebo TU 👉 https://www.PETRZALKA.sk/prekladka. #petrzalkamaka #petrzalkzije Autor správy, foto a správu publikoval Dom kultúry Lúky on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *