KURIOZITA: DIVIAK SA VYBRAL NA PRECHÁDZKU DO MESTA – SKONČIL NA SASINKOVEJ

KURIOZITA: DIVIAK SA VYBRAL NA PRECHÁDZKU DO MESTA – SKONČIL NA SASINKOVEJ

☎️V priebehu dnešného dňa sme na linke 158 prijali viacero oznamov, v zmysle ktorých občania spozorovali voľne pohybujúceho sa diviaka v centre Bratislavy. Policajti začali prepátravať širšie okolie centra mesta, ako aj ulice po ktorých sa diviak mal pohybovať.

🧍‍♂️Všímavý občan spozoroval krátko po 10.30 h tohto diviaka, ako vbehol do oploteného výbehu pre psov, nachádzajúceho sa v blízkosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I na Sasinkovej ulici. Neváhal a za diviakom zatvoril dvere na oplotení. Zároveň v tom čase sa na miesto dostavila aj hliadka Policajného zboru.

🐗Pohyb diviaka po centre Bratislavy sa zaobišiel bez zranenia okoloidúcich osôb ako aj bez spôsobeniu škody na majetku. O udalosti budú kontaktovaní aj pracovníci príslušného poľovníckeho združenia, ktorí následne rozhodnú o ďalšom osude diviaka.

Autor správy, foto a správu publikoval Polícia SR – Bratislavský kraj on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *