‼INFORMÁCIE Z DOPRAVNÉHO PODNIKU BRATISLAVA‼

‼INFORMÁCIE Z DOPRAVNÉHO PODNIKU BRATISLAVA‼
🔽🔽🔽
ELEKTRIČKY 🚋
Robíme všetko pre to, aby sme plnohodnotne zabezpečili premávku električkových liniek 1, 3, 4 a 7.
🚋Linka 9 bude premávať v upravenej trase Karlova Ves – Trnavské mýto – Stn. Nové Mesto, dopravu do Ružinova zabezpečí náhradná autobusová linka X9 v úseku Trnavské mýto – Astronomická, ktorú budú obsluhovať kĺbové vozidlá.

TROLEJBUSY 🚎
🚎Linka 49 premáva po pôvodnej trase autobusmi.
🚎Linka 64 premáva z Valašskej, cez Kramáre na Šancovú. Ďalej linka bude pokračovať na náhradnú konečnú zastávku. Konkrétna zastávka sa určí v závislosti od prejazdnosti jednotlivých tratí.
🚎Linka 71 premáva po pôvodnej trase, vďaka trolejbusom s batériovým pohonom.

AUTOBUSY🚌
🚌Linka 29 bude naďalej premávať mimo Devína. Jeho obsluhu zabezpečuje linka X29 na trase Devín – Devínska Nová Ves. Zabezpečená bude aj obsluha Devínskej Novej Vsi linkami 20, 21 a 29, pričom podľa aktuálnej situácie pravdepodobne vynechajú zastávku Mlynská.
🚌Linka 43 bude premávať po Žel. studničku v závislosti od prejazdnej situácie.
🚌Linka 144 nepremáva.
🚌Linka 184 a posilové spoje linky 87 z dôvodu posunu začiatku zimného semestra Ekonomickej univerzity začnú premávať o týždeň, so zahájením vyučovania.

❗Odporúčame vám pred rannou cestou skontrolovať web www.dpb.sk a virtuálnu zastákovú tabuľu tu.dpb.sk❗

Autor správy, foto a správu publikoval Dúbravka – mestská časť Bratislavy on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *