Photos from Mesto Trnava’s post

NA ULICI J. BOTTU A Š. MOYZESA NÁS ČAKAJÚ ĎALŠIE UZÁVERY, VPLYV BUDÚ MAŤ AJ NA VIACERÉ AUTOBUSOVÉ LINKY 🚧🚗🚌

❗❌ Od pondelka 16. septembra 2024 od 8.00 h bude úplne uzavretý ďalší úsek Ulice J. Bottu – od Šafárikovej po Ulicu Terézie Vansovej, na ktorom sa bude pokračovať s výstavbou cyklochodníka a rekonštrukciou povrchu vozovky. Uzávera potrvá do piatka 15. novembra 2024 do 16.00 h.

👉 Obchádzková trasa povedie cez Ulicu Štefana Cyrila Parráka, Juraja Fándlyho, Šafárikovu, Hurbanovu, Kuzmányho a po Ulici Terézie Vansovej a Hospodárskej.

🚌 Z dôvodu uzávery budú od 16. septembra 2024 pretrasované aj linky Mestského busu č. 3, 5, 6, 16, 21, 22 a 23. Uvedené linky budú obsluhovať dočasne premiestnenú zastávku Študentská, ZŠ na Ulici Štefana Cyrila Parráka. Autobusová linka č. 22 v smere na Linčiansku nebude počas trvania uzávery obsluhovať zastávku Študentská, ZŠ.

❗❌ Od pondelka 16. septembra 2024 sa začína aj s rekonštrukciou povrchu vozovky na celej Ulici Štefana Moyzesa. Z tohto dôvodu bude ulica od uvedeného termínu uzavretá v dvoch etapách.

👉Obchádzkové trasy budú počas prvej etapy vedené dočasným dopravným značením po Slovenskej a Západnej ulici, a v druhej etape cez Ružindolskú, Trstínsku cesta a po Ulici Terézie Vansovej.

🚌 V súvislosti s opravou vozovky a uzáverou na Ulici Štefana Moyzesa budú od pondelka 16. septembra 2024 dočasne zrušené autobusové zastávky Štefana Moyzesa a Štefana Moyzesa, Tibenský v oboch smeroch. Počas rekonštrukcie vozovky sa bude využívať autobusová zastávka Terézie Vansovej, cintorín a dočasne zriadená autobusová zastávka Pri Kalvárii. Linka Mestského busu č. 16 v smere na Nemečanku pôjde po Ovocnej, Ulici Terézie Vansovej a Trstínskej. V smere na OC OBI bude linka presmerovaná po Trstínskej, Ulici Terézie Vansovej a Kuzmányho.

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme za trpezlivosť počas stavebných prác a rešpektovanie prenosného dopravného značenia.

Všetky podrobné informácie nájdete v článku na našom webe: 👉 https://www.trnava.sk/aktualita/13677/

Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Trnava on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *