Nech ľudia prídu na svoj Slovan

Prvý s druhým, pohárová eufória, či dve fanúšikovské súťaže pre vás priamo na štadióne. Aj to sú dôvody, prečo v nedeľu prísť na štadión ⚽💙

„Výhoda domáceho prostredia nie je v tom, že súper príde na nepoznaný štadión. V stredu to nebolo 11 na 11, ale 22 000 nás proti Midtjyllandu. Asi nie sme tak ďaleko, aby sme si rovnaké číslo priali na ligu. Avšak každý, kto aj zajtra príde, a povie si, že chce chodiť na svoj Slovan, dodá hráčom podporu i zodpovednosť. Povedzme si na rovinu, že hráčom sa inak nastupuje na ihrisko, keď je v hľadisku povedzme 12 000 fanúšikov, než keď ich je 2000. Otvorene si povedzme, že v našej lige asi neuvidíte taký futbal európskych parametrov, aký nás čaká, no je o vzťahu ku klubu. Ak sa nám vďaka tomu, čo mužstvo zvládlo, podarí získať priazeň ľudí aj na ligové zápasy, budeme veľmi radi,“ povedal Boris Kitka, asistent trénera.

Belasí v nedeľu o 15:30 vyzvú MŠK Žilina. Autor správy, foto a správu publikoval ŠK Slovan Bratislava on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *