HORÚCI ZÁPAS HAJDUKU S RUŽOMBERKOM, PODVOD NA APARTMÁNE, ALE AJ ZBYTOČNÝ STRES Z UKRADNUTÉHO AUTA: TOTO A OVEĽA VIAC RIEŠILI SLO…

HORÚCI ZÁPAS HAJDUKU S RUŽOMBERKOM, PODVOD NA APARTMÁNE, ALE AJ ZBYTOČNÝ STRES Z UKRADNUTÉHO AUTA: TOTO A OVEĽA VIAC RIEŠILI SLOVENSKÍ POLICAJTI V CHORVÁTSKU✅🇭🇷

1️⃣Našim policajtom telefonoval slovenský turista a informoval ich, že si v Splite nenašiel zaparkované auto tam, kde si ho zaparkoval a oznámil, že mu ukradli jeho auto. Oznámil nám EČV vozidla a policajti chorvátskych kolegov, ktorí im, že vozidlo je odtiahnuté za nesprávne parkovanie.

2️⃣Osobne prišiel podať oznámenie slovenský turista na policajnú stanicu v Crikvenici, ktorý si rezervoval ubytovanie a zaplatil zálohu 460€. Oznamovateľ bol osobne na recepcii uvedeného apartmánu, pričom mu bolo povedané, že dotyčná osoba cez ktorú si rezervoval ubytovanie pre nich nepracuje a taký FB účet nemajú. Hliadkou bola poskytnutá súčinnosť pri tlmočení pre chorvátsku políciu a pre oznamovateľa.

3️⃣Pred, počas a po skončení futbalového zápasu sme asistovali chorvátskym policajtom zorganizovať fanúšikov MFK Ružomberok, aby sa spolu a bez komplikácií dostali na štadión, zo štadióna a do ich vozidiel a následne bezpečne presunuli cez mesto na diaľnicu a následne na Slovensko. Preventívne opatrenia boli prijaté najmäa preto, aby nedochádzalo ku konfliktom medzi fanúšikmi oboch futbalových klubov.

Autor správy, foto a správu publikoval Polícia Slovenskej republiky on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *