✨ ADVENTNÉ TRHY – OTÁZKY A ODPOVEDE ✨ Milé Trnavčanky a milí Trnavčania, verte, že aj my by sme boli najradšej, keby sa mohol …

✨ ADVENTNÉ TRHY – OTÁZKY A ODPOVEDE ✨

Milé Trnavčanky a milí Trnavčania, verte, že aj my by sme boli najradšej, keby sa mohol Advent v Trnave niesť v duchu pokoja a všeobecnej spokojnosti. Platné nariadenia nie sú výmyslom samosprávy. Ak chceme do Trnavy priniesť vianočné trhy aspoň v nejakej verzii, musíme sa riadiť tým, čo hovoria zodpovedné štátne orgány. Robíme všetko preto, aby sme pre vás mohli vianočné trhy usporiadať v čo najväčšej miere tak, ako to aktuálna situácia dovoľuje.

Reagujeme na vaše najčastejšie otázky pod predošlým príspevkom o režime OP (kompletne zaočkovaní a po prekonaní ochorenia) na adventných trhoch (1. – 22. decembra.):

⁉️ Prečo obmedzujete vstup na trhy? Čo ste si to zase vymysleli? Prečo to radšej celé nezrušíte?
🎄 Aktuálne nariadenia nevymýšľa mesto, ale zodpovedné štátne orgány. Musíme sa nimi riadiť. Iná alternatíva je iba zrušenie adventných trhov, čo by sme veľmi neradi. Nikdy nebudú spokojní všetci, ale robíme, čo je v našich možnostiach.

⁉️ Ako bude zabezpečené dodržiavanie režimu? Ako mi zabránite ísť tam? Ako budete rátať sto ľudí na trhoch?
🎄 Vianočné stánky na Trojičnom námestí budú tvoriť uzavretú zónu (fialová farba na nákrese) s kontrolovaným vstupom a výstupom. Bude potrebné predložiť doklad o kompletnom zaočkovaní alebo prekonaní ochorenia v ostatných 180 dňoch.

⁉️ To si nebudem môcť ísť pozrieť vianočnú výzdobu? Nepustíte ma ani s deťmi k stromčeku? Ako sa dostanem na poštu, keď to celé ohradíte?
🎄 Samozrejme, že môžete. Vianočná výzdoba je v celom meste, strom stojí na Trojičnom námestí a máte k nemu kedykoľvek prístup. Stánky budú zaberať iba časť námestia a budú tvoriť uzavretú zónu (fialová farba na nákrese). Mimo nej sa môžete pohybovať bez obmedzení.

Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Trnava on Facebook V prípade chyby alebo nesprávnej informácie nás prosím kontaktujte cez kontaktný formulár. Ďakujeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *