⏰ OD BUDÚCEHO TÝŽDŇA ZBIERAME KUCHYNSKÝ BIOODPAD 2X ZA TÝŽDEŇ. VO VYBRANÝCH MESTSKÝCH ČASTIACH MENÍME AJ ODVOZOVÉ DNI Milé Brat…

⏰ OD BUDÚCEHO TÝŽDŇA ZBIERAME KUCHYNSKÝ BIOODPAD 2X ZA TÝŽDEŇ. VO VYBRANÝCH MESTSKÝCH ČASTIACH MENÍME AJ ODVOZOVÉ DNI

Milé Bratislavčanky a milí Bratislavčania, ďakujeme, že sa zapájate do zberu kuchynského bioodpadu a pomáhate tak premeniť zvyšky na substrát.

Od 27. februára 2023 meníme interval odvozu kuchynského bioodpadu z 1x na 2x za týždeň. V takomto intervale sa bude kuchynský bioodpad zbierať až do 2. decembra 2023.

Pre optimalizáciu zvozov sa vo vybraných mestských častiach menia aj odvozové dni. Zmena sa dotýka približne 6 400 odvozových miest v Bratislave, okrem mestských častí Vajnory, Jarovce a Čunovo. Spoločnosť OLO touto optimalizáciou cieli na zvýšenie vyťaženosti zberových vozidiel a zníženie uhlíkovej stopy.

ℹ️ AK STE UŽ MINULI KOMPOSTOVATEĽNÉ VRECKÁ, OD 1.3. SI ICH MÔŽETE VYZDVIHNÚŤ V CENTRÁLE OLO

Doposiaľ zapojené domácnosti, ktoré už vyčerpali kompostovateľné vrecká zo štartovacieho balíčka, si môžu ďalšie opätovne vyzdvihnúť v centrále OLO na Ivanskej ceste 22, a to už od 1. marca 2023.

Viac na https://www.olo.sk/od-27-februara-sa-v-bratislave-zacina-s-odvozom-kuchynskeho-bioodpadu-dvakrat-za-tyzden-s-optimalizaciou-sa-vo-vybranych-mestskych-castiach-menia-aj-odvozove-dni/.

Bratislava – hlavné mesto SR
Staré Mesto – srdce Bratislavy
MČ Ružinov – oficiálna stránka
MČ Vrakuňa – oficiálna stránka
Podunajské Biskupice – oficiálna stránka mestskej časti
Bratislava – Nové Mesto
MČ RAČA
Vajnory – dedina v meste
Karlova Ves – oficiálny profil mestskej časti
Dúbravka – mestská časť Bratislavy
LAMAČ
Devínska Nová Ves – oficiálna stránka
Záhorská Bystrica – oficiálna stránka
Petržalka
Jarovské noviny
Mestská časť Bratislava-Rusovce
Čunovo Autor správy, foto a správu publikoval MČ Vrakuňa – oficiálna stránka on Facebook Zdroj Read More V prípade, že ste našli chybu v článku alebo informáciu prosím informujte nás cez kontaktný formulár Ďakujem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *